HP ScorpionScorpionen är en snabb och bekväm liggcykel, utmärkt för längre cykelturer men även för jobbpendling.

 

En låg sittposition ge en helt annat cykling upplevelse. Naturligtvis kan man kombinera det med en Bionx-motor (som pedelec).

Detta bekvämt vikbara touring trike har utformats av HP Velotechnik ingenjörer speciellt med de behov som pendlare och touring cyklister i åtanke. Sitshöjden av  Scorpion fx är märkbart högre och mer upprätt jämfört med dess mer sportig Scorpion, som erbjuder stor outlook och en bra vy i trafiken. Den högre sitsen ger också utryme för en extra pakethållaren (lowrider) bakom sätet. Denna konstruktion möjliggör att använda ett par små packväskor. Tillsammans med den robusta bakre rack kan du transportera alltså upp till 50 kg bagage i fyra packväskor. För en stabil gång, alla rack placerade nära din kropp och balanspunkten av cykeln. Om man har laddat så hög, kommer du värdesätter vårt tillval 81-växel system som ger extra lågväxel när man trampar de riktigt branta utmaningar.

Praktiskt paket. Bara några steg konvertera denna snabba touring trike i en praktisk paket som lätt kan transporteras i bakluckan av bilen. Det tar bara 60 sekunder för att avlägsna sätet utan verktyg och fäll den bakre ramen framåt precis som svansen på en skorpion. Du hittar en liten rem gömmer sig bakom ramen som förbinder de vikta ramdelarna så att du kan bära din trike. Om du behöver en ännu mer kompakt paket, kan du ta bort de främre hjulen i 90 sekunder med en enkel insexnyckel - nu din Scorpion fx kan även passa i en liten bil som en Smart. Eller i din lägenhet.

 


Lätt att fälla ihopIhopfällt med hjular

HP Scorpion - Ihopfällt med hjular

Ihopfällt (hjular borta)

HP Scorpion fx - Ihopfällt (hjular borta)
Extra hjälp för att göra det enklare att stiga av eller på
HP Scorpion - Extra hjälp för att göra det enklare att stiga av eller på
 Ergomesh HS säte (sitthöjd 46 cm; 8cm högre som Ergomesh)
HP Scorpion med Ergomesh HS - Ergomesh HS säte (sitthöjd 46 cm; 8cm högre som Ergomesh)
Ergomesh säte (sitthöjd 38 cm)
HP Scorpion fx med Ergomesh säte - Ergomesh säte (sitthöjd 38 cm)
Body link säte (sitthöjd 35 cm)
HP Scorpion fx med Bodylink säte - Body link säte (sitthöjd 35 cm)

FaLang translation system by Faboba