×

Fel

[sigplus] Kritiskt fel: Ej tillräckligt med filsystemsbehörigheter för att få tillgång till bildbasmappen root/images/sigplus, eller så existerar inte mappen.

[sigplus] Kritiskt fel: Ej tillräckligt med filsystemsbehörigheter för att få tillgång till bildbasmappen root/images/sigplus, eller så existerar inte mappen.

Ibland vill man transportera lite mer som vanlig med sin cykel. Man vill storhandla eller skjutsa barnen till dagis eller... Men det vill man inte göra hela tiden. Så man behöver ingen special cykel för det. Bara en bra cykelvagn. 

Hos oss får du bra kvalitets cykelvagnar som klarar vardagen med den liten extra belastning. 

Här kan du läser mer om barn transportlast transport och kopplingar

Barn transport


Cykelbarnvagnar från Thule/Chariot har den liten extra. Man kan använda de för att cykla, men även för att springa, promenera  eller för att åka skidor. De är såklart dämpad och lätt att fälla ihop. 

Vagnar finns i olika varianter och alla för 1 eller 2 barn. Det finns en hel del tillbehör - till exempel en hängmatta för de minsta eller en nackstöd för de lite äldre. 

Visste du att det är mycket säkrare att har barnen i cykelvagn jämfört med en barnstol? Om cykeln ramlar eller om man har en olycka så händer inte mycket med barnen i vagnen.  

{gallery}chariot1{/gallery}

 

Last transport

För att transportera lasten eller bagage behöver man en annan typ av cykelvagn. En cykeltransportvagn. Den ska vara lätt, stabilt och enkelt att förvara. 

Den tyska tillverkare Roland erbjuda cykeltransportvagnar för olika behov. Olika storlekar och för olika vikter. Här finns det några exemplar, men fråga gärna för mer information. 

{gallery}roland1{/gallery}

Kopplingar

Varje tillverkare har sin egen koppling. Men det finns en koppling, en snabbkoppling, som är bra för alla vagnar, som är enkelt att använda, och även låsbart. Det är kopplingen från WEBER och vi rekommenderar det för alla vagnar.

{gallery}weber{/gallery} 

 

FaLang translation system by Faboba